Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Route

Vanaf het vliegveld in Lissabon 

kunt u ons bereiken met het openbaar vervoer. U reist met de snelbus naar Alcobaça of met de trein naar Valado. Daar aangekomen neemt u de taxi.

U vliegt op Lissabon en huurt een auto op het vliegveld? Na het verlaten van de parkeergarage komt u op een groot verkeersplein (let op de stoplichten en de aangegeven richtingen). Daar neemt u de 5e afslag, de A1 Norte. Bij afslag CR1L neemt u de IC 17 richting Odivelas. In de tunnel houdt u rechts aan en neemt u de A8 richting Loures en Torres Vedras (pas op bij het invoegen). U volgt de A8 tot afslag 21 (Alfazeirão/São Martinho do Porto). Na het tolpoortje komt u op een rotonde. U neemt de N8 richting Alcobaça (onder het viaduct links). U rijdt op de N8 omhoog tot het plateau en neemt een kilometer nadat de wegversmalling de afslag rechts naar Junqueira. U rijdt de heuvel af tot de bodem van de vallei. Na een korte klim neemt u de 1e afslag rechts waarbij u de (wegwijzer links)“O Rei dos Banquetes” volgt. U rijdt dan de Rua da Escola in. Hier neemt u de eerste afslag links, tussen de huisnummers 15 en 17. U rijdt dan de Rua Nova in. Helemaal onderaan de straat ligt Villa Sol e Luz aan de linkerkant.

Vanuit het noorden via de A8 neem dan de afslag São Marthino do Porto (dus niet Alcobaça/Nazaré) en volg de aanwijzing zo als boven beschreven.

Gasten met een navigatiesysteem kunnen beter kiezen voor Rua da Escola 14, Junqueira (Cela)  omdat de Rua Nova niet altijd bekend is.

Let op: Er zijn meerdere plaatsen in Portugal met de naam Junqueira, Villa Sol e Luz ligt bij Cela.

Rua Nova 7 

Junqueira

2460-358 Cela ACB

Portugal

GPS: 39°50'100.3"N 9.05204"W

 

Tolwegen

De A8 is een tolweg. Enkele kilometers buiten Lissabon passeert u de tolpoortjes. Indien u geen “kastje” voor elektronisch rekeningrijden hebt gehuurd dient u een kaartje te trekken. Neem daartoe niet de tolpoortjes met de groene pijl, maar de betaalpoorten met automaten. Idem bij het verlaten van de tolweg. Daar kunt u uw kaartje invoeren in een betaalautomaat, waar u met contact geld kunt betalen.