Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Villa Sol e Luz ligt in het hart van Portugal, aan de Costa de Prata, de Zilverkust en ligt een uur per auto vanaf Lissabon. De villa kijkt uit op het zuiden, waardoor u volop kunt genieten van de zon en het licht, en heeft een ruim terras, een prachtige tuin, een ruim zwembad en een speelweide. Op korte afstand bevinden zich prachtige stranden, een natuurreservaat en een schat aan culturele bezienswaardigheden.

 

 Kennismaking met Villa Sol e Luz

 

 

De Costa de Prata is het kustgebied ten noorden van de hoofdstad Lissabon. Dit groene gebied herbergt een schat aan natuurlijke en culturele rijkdommen, die alle onder handbereik zijn. Wilt u een strandvakantie of juist sportief of cultureel actief zijn of gewoon lekker luieren aan het zwembad, Villa Sol e Luz is hiervoor de juiste locatie. Hier bent u verzekerd van rust, terwijl u de drukte kunt opzoeken

 

Villa Sol e Luz beschikt over een ruime woon/eetkamer met een open keuken voorzien van alle comfort, vier slaapkamers en twee badkamers. De villa biedt plaats aan maximaal 8 personen. Vanaf het terras kijkt u uit over de tuin, het zwembad en de speelweide en over de groene vallei. De villa is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen als voor volwassenen.

 

 

 

 BOEK HIER UW VERBLIJF

Villa Sol e Luz is geregistreerd als Alojamento Local onder nr. 15227/AL 

zonder kastje niet door het linker tolpoortjezonder kastje niet door het linker tolpoortje

ziet u dit bordje dan rechts afziet u dit bordje dan rechts af

ziet u dit bordje dan bent u gearriveerdziet u dit bordje dan bent u gearriveerd

 

BOEK HIER UW VERBLIJF